Brønnboring
Brønnboring
Vi borer brønner i fjell og løsmasse etter grunnvann, for å gi deg en stabil og god vannforsyning. Brønnen blir dimensjonert etter kundens behov og vi leverer deg en vannmengdegaranti.  Vi borer brønner til små og store anlegg, fra hyttebrønner, landbruk og til større vannverk, og sammen med kunden finner vi fram til hvor mye vann en har behov for. Brønnen plasseres etter en vurdering av området, og vi prøver å utføre boringen så nærme huset vi kan, for at kunden skal få minimalt med gravearbeid.

Vi borer brønnen, monterer pumpen og leverer trykktanken som skal monteres inne i huset. I tillegg kommer litt elektriker- og rørleggerarbeid. På plansjen under ser du hvordan en brønnpumpe monteres. På toppen av borehullet, blir det montert et lokk som beskyttelse.

Vann på hytta
Vi har forskjellige løsninger til deg som ønsker vann på hytta. Har du ikke strøm, men aggregat, leverer vi en praktisk krantopp. Du kobler til aggregatet, trykker på en bryter og vannet strømmer. Har du ikke aggregat, kan du velge en håndpumpe.

Vi har en beltegående borerigg, så du trenger ikke ha lastebilvei inn til hytta for å bore etter vann.

Ring oss gjerne på tlf. 915 82 503 for en prat om hvilke løsninger som kan passe for ditt behov
Nettside produsert av PM Grafisk Sør